Бомба: Асен от „София Ден и Нощ“ влиза в ареста!

Гласувайте за статията

Асен от „София Ден и Нощ“ е сполетян от нещо чудовищно!

Няколко жестоки удара се спускат върху главите на съквартирантите от хитовата поредица „София Ден и Нощ”. Цял ураган от неприятности застига младото семейство на Асен и Симона. Едно зло никога не идва само и това с пълна сила важи за двете „шушита”.

София Ден и Нощ

Асен от „София Ден и Нощ“ ще бъде арестуван

Двамата са в шок, че по възможно най-бързия начин трябва да напуснат квартирата. Но неприятностите не спират дотук. Неочаквано Асен е арестуван от полицаите и вкаран в затвора. Без никакво обяснение. Симона е в шах. Дори баща й Боби не може да спаси зет си от решетките.

На всичкото отгоре Асен има тежко обвинение и се очертава дълго да търка наровете в панделата. Дали той е арестуван заради ловка измама или пък причината е друга? Дали наистина мъжът на Симона е виновен и има ли някой, който да го спаси от затвора.

Развръзката очаквайте в епизодите от понеделник до петък. Но опасностите за съквартирантите не свършват до тук. Над главата на Митака също тегне зло. Той катастрофира, като не се знае точната причина за това. Нещастията, които се струпват на главата му водят до това произшествие.

Неговите приятели от квартирата са силно стресирани от този случай и те се опитват да помогнат на Митака за неговото оздравяване. Ще успее ли Митко да се възстанови бързо и ще повярва ли отново в любовта, предстои да видим в „София Ден и Нощ“.

Неочаквано в квартирата се появява бившото гадже на Боби – учителката Ася. Тя вече е преодоляла депресията от раздялата си с Боби и иска да възстанови отношенията си с останалите съквартиранти.

Какви са чувствата й към бащата на Симона и каква ще е неговата реакция? А как ще се отрази появата на Ася на новата на Боби – лукавата Миленита?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар