Светлана Василева разкри истината за отношенията си с Джино Бианкалана

Гласувайте за статията

Плеймейтката не се чувства виновна

Припомняме, че след излизането си от къщата на Биг Брадър като победител, Джино Бианкалана изплака, че една от най-добрите му приятелки Светлана Василева, го е предала.

Тези дни плеймейтката разкри цялата истина за отношенията си с Джино Бианкалана и каква е причината, поради която му е сърдита.

Тя е категорична, че не се чувства виновна за краха на отношенията си с Джино и дори е изненадана, че се е стигнало до там.
За никого не е тайна, че Светлана Василева отнесе множество критики за това, че не е останала да поздрави Джино след излизането му от къщата на Големия брат като победител.

Светлана Василева

Плеймейтката не се чувства виновна

Светлана Василева обаче твърди, че действията й не са били целенасочени срещу Джино. Тя просто искала да си тръгне от там час по-скоро.
Причина за това било домашното парти, което Християн Гущеров й организирал, за да я посрещне.

На партито били поканени най-близките й хора. Щом узнала от приятели за подготвената й изненада, тя бързала да се прибере. Именно поради тази причина дори не изчакала края на предаването и не могла да разбере кой всъщност е победителят.

Още на първите реклами след като излязла от къщата, нейни приятелки й подали телефона, тъй като й позвънил Християн.
Той й казал: „Чакам те, прибирай се!“ и тя веднага изхвърчала като тапа навън.

Признава, че не е изпълнила обещанието си към организаторите и съквартирантите да се появи на афтър партито поне за малко. Това обаче отново е заради организирания купон от Християн. Светлана Василева посочва, че отсъствието й от партито не е свързано по никакъв начин с Джино Бианкалана, макар че мнозина я упрекват точно в това.

В заключение тя посочва, че по време на едномесечния си престой в къщата, се е отдала изцяло на съквартирантите и в шоуто. Извън къщата обаче тя си има личен живот и той е на първо място, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар