Мария Илиева взима съдбоносно решение

Гласувайте за статията

Певицата обмисля възможността да живее в чужбина

Бременната Мария Илиева трябва да вземе съдбоносно решение.

За никого не е тайна, че Мария Илиева е в очакване на първата си рожба. Тя обаче трябва да вземе важно решение дали да емигрира при любимия си, който е зад граница.

Както вече стана ясно 12 години по-малкия от нея Георги, развива бизнес в чужбина и по-точно в Белгия. По всичко личи, че немалката разлика във възрастта им изобщо не е пречка за връзката им или поне според тях. Ако обаче попитате свекървата на певицата, то тя определено не е на същото мнение. Дори неведнъж е говорила със сина си да сложи край на тази връзка.

Мария Илиева

Певицата обмисля възможността да живее в чужбина

Към днешна дата изпълнителката на песента „Нека вали“ все още живее в апартамента си, който се намира в полите на Витоша.
От момента, в който е заченала детето си обаче тя се замислила доста сериозно за място, което може да предложи късче от природата и свобода на бъдещото й отроче. Казано с други думи Мария Илиева обмисля сериозно идеята да се премести да живее в къща.

Не е изключено къщата да е в чужбина, имайки предвид, че изгората й, който е и баща на отрочето й живее именно зад граница.
Самата Мария Илиева сподели, че имайки предвид, че пътува доста, не е изключено да заживее извън границите на България.

Тя е категорична, че Европа е твърде малка, за да се придава толкова голям драматизъм на промяната на местоживеенето. Певицата дори припомни, че и преди е живяла зад граница.
Припомняме, че Илиева поживя известно време зад Океана, докато имаше връзка с американския актьор и каскадьор Дейвид Линч.

Именно по това време Мария Илиева осъзнала, че границите са само в човешкото мислене, тъй като на практика те не съществуват, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар