Моника Валериева шашна като булка: Ще се омъжва за катарския милионер!

Моника Валериева шашна като булка: Ще се омъжва за катарския милионер!
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева отново събра погледите на потребителите на нета!

Моника Валериева пак фокусира вниманието върху себе си. Плеймейтката шашна всички с най-новата си фотосесия. Мадамата се беше барнала в доста разголена сватбена рокля. Снимката, която тя пусна в Инстаграм, подлуди феновете й.

Моника Валериева

Моника Валериева май ще става съпруга на катарския милионер

На нея Валериева в доста провокативна рокля. Под снимката моделката е написала: „Най-великото щастие е да усещаш, че някой те обича – не да го знаеш, да го усещаш!“

В светските среди все по-упорито се говори, че манекенката е лудо влюбена. А обектът на чувствата й е член на катарското семейство. Той е млад, богат и приказно богат. И много обича манекенката.

Още от началото на връзката им той е обявил Мона за своя кралица. И не спира да я обсипва с тузарски подаръци. За което тя пък се хвали в социалните мрежи. Катарецът не само й подарява огромни букети. От него тя има доста скъпи подаръци.

Щедростта му е огромна. Той подарява най-доброто на любовницата си. От него плеймейтката има вече тузарски часовник, нова кола, най-добрият мобилен телефон, най-шикозните обувки, златни колиета и още какво ли не. Най-доброто с най-високото качество, твърдят и близки до Валериева.

На всичкото отгоре милионерът е сериозен в намеренията си. Той не спира да пътува до България, за да се вижда с Моника. Тя пък също малко се застоява в България, като лети непрекъснато до богатото емирство.

Задавал ли се най-сетне сватбени камбани и за Моника Валериева, питат се в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар