Зейнеб Маджурова има всичко, но не и това, което иска! (виж драмата й със Стоян Балевски)

Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова вече втора седмица е на Сейшелите!

Вече втора седмица репортерката на Гала – Зейнеб Маджурова живот си живее на Сейшелите. Тя не спира да поства снимки оттам и да дразни колегите си, които са принудени да търпят лошото време и настроението на шефовете си у нас.

Зейнеб

Зейнеб Маджурова има всичко, но не и сватбата със Стоян Балевски, за която си мечтае от години

Както можехме да предположим, Зейнеб замина за островите заедно със своята дългогодишна половинка Стоян Балевски. Милионерският наследник й осигурява всичко необходимо, за да се чувства тя като кралица.

Зизу на практика има всичко, освен това, което иска най-силно. А именно да се превърне в законна съпруга на Стоян Балевски. Странно защо, но той така и не се решава да й предложи брак.

Да, вярно е, че преди повече от година Балевски подари годежен пръстен на Зейнеб. Оттогава досега обаче много вода изтече, а още нищо не се говори за сватба.

Като се има предвид, че когато заженят сина си, фамилия Балевски ще вдигнат тържество за чудо и приказ. И само подготовката му със сигурност ще трае месеци наред.

Именно това бавене и игра на нерви тровело душата на Зейнеб Маджурова. „Всяка на нейно място би реагирала така. Една жена се чувства сигурна само като стане законна съпруга. А Стоян все чака ли чака. Какво и кого чака, само той си знае май“, коментират близки до обкръжението на репортерката.

Дори Гала и колегите й вече започнали да стискат палци и да правят „ритуали“ за сватба на младата си колежка и приятелка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар