Потрес: Гери-Никол закова 75 кила, охрани се зверски! (феновете й са в шок – виж тук)

Гласувайте за статията

Гери-Никол яко се охрани, вече не прилича на себе си!

Варненската принцеса Гери-Никол хвърли в шок феновете си. Дребничката певица удари 75 кила, а като нищо скоро кантарът ще отчете и повече. С просто око се вижда, че сладураната е отпрала баджаци като козунаци. А задницата й е буквално внушителна.

Гери-Никол

Гери-Никол не спира да плющи, закова вече 75 кила

„На живо Гери-Никол Георгиева е направо страшна! Преди няколко вечери бяхме на нейно участие и останахме потресени! На живо се вижда, че няма нищо общо с обработените й снимки в мрежата.

Два пъти по-дебела е, отколкото се прави. Варненката е поне 75 кила“, потресени са нейни фенове, които имали „щастието“ да я зърнат с очите си. Те твърдят, че всичките сники, които се качват на Гери-Никол в мрежата, нямат нищо общо с реалността.

Певицата не спира да поства свои фотоси в мрежата, на които е докарала талията си като на осичка, а дупарата й изглежда мнооого яка. Уви, огледалото не показва същото, както и очите на тези, които я срещат лице в лице.

„На 19 години, висока е едва 1,55 см и 75 кила! Това не е нормално, не знам на какво ще прилича, когато стане на 30“, загрижени са почитатели на поп дивата.

Тя обаче явно никак не е стресирана от факта, че дебелее с бясна скорост. Харесва се такава, каквато е и не спира да си угажда с лакомства и вредни храни.

„Не мога да устоя на сладко и тестено, какво да направя, слабост ми е“, оправдава се варненката. Която си знае, че слаба или дебела, винаги ще е на гребена на вълната. Заради модните дрешки и скъпите клипове, които може да си позволи да прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар