Бременната Мария Илиева взе важно решение за живота си! (близките й са втрещени)

Гласувайте за статията

Мария Илиева успя да сащиса близките и приятелите си!

Бременната Мария Илиева взе важно решение за живота си след раждането. Броени седмици остават до момента, в който тя ще гушне своята първа рожба. Макар и прехвърлила 40-те, певицата смята, че никога не е късно да станеш родител.

Мария Илиева

Бременната Мария Илиева планира да се премести да живее в чужбина при гаджето си

Това, което тя заяви обаче, успя да потресе хората от най-близкия й кръг. А именно, че е готова да се премести да живее в чужбина. Припомняме, че гаджето й и баща на детето й Георги Михайлов има бизнес в Белгия.

Той е с 12 години по-млад от певицата и за момента поне не искал и да чува да се връща за постоянно в България. Пред варианта семейството им да живее разделено, както е при Миро и Ели например, Мария Илиева избрала да емигрира.

„Пътувам доста и не изключвам възможността да живея извън България. Европа е твърде малка, за да придаваме съдбовна важност на местоживеенето си. А и домът е там, където е сърцето ти“, философства Мария Илиева. За която да зареже дома си в полите на Витоша не е особена драма.

По-зле приели решението й нейните близки, които предпочитат тя да бъде около тях, за да може да й помагат и с грижите по детето. Феновете на певицата също не искат и да помислят, че тя ще живее навън, тъй като така и участията й по родните клубове значително ще намалеят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар