Мария и Камелия се скараха! ( Какво ги скара?)

Гласувайте за статията

Мария и Камелия една срещу друга

Мария и Камелия застанаха една срещу друга. Наскоро двете фолк певици празнуваха рождените си дни.

Русото изкушение на фолка Камелия получи не само голям, но и вкусен подарък за рождения си ден от своите фенове. Снимка на красивата торта беше публикувана в социалната мрежа Инстаграм в официалната страница на звездата.

Камелия е родена на 10-ти януари 1971-ва година в Чипровци.

„Живей тотално и се радвай на живота”, пише на огромната и вкусна торта за рождения ден на Камелия. Русото изкушение на поп фолка пусна снимка в социалната мрежа Инстаграм с огромната торта.

„Всяко едно пожелание беше усмивка за мен.Благодаря ви!”, пише певицата.

Няколко дни по-късно нейната колежка Мария не пропусна да направи същото. Миньончето на поп фолка празнува своя рожден ден на 13-ти януари. Мария прекара своя рожден ден също като колежката си Камелия. Тя беше на участие и беше заобиколена с безброй фенове.

Феновете на Мария също я изненадаха с торта, но за разлика от Камелия тя предпочете да покаже тортата от дъщеря си Марая.

„Благодаря ви, за красивите пожелания. Обичам ви всички. Ето я и най-вкусната и любима торта направена от моята любов Марая и кака Петя”, пише миньончето на поп фолка.

Няма спор, че шоколадовата тортата предизвика интереса на феновете. Под снимката заваляха безброй красиви пожелания.

„ЧРД, Мария! Пожелавам ти с твоята дъщеря Марая и мъжа до теб, да бъдете вечно щастливи и заедно! Ти си великолепен човек, прекрасна и уникална. Ти си най-добрата. Втора като тебе няма”, „Честит рожден ден!”, „Уникална торта”, „Много хубава торта”, „Честит рожден ден, прекрасна!” и много други.

Чии фенове обаче са по-добри в изненадите? От снимките в социалната мрежа Инстаграм, публикувани от двете певици, виждаме разликата. Почитателите на Мария този път са се изложили. Докато феновете на Камелия й подариха торта, специално направена за нея, то тези на миньончето Мария просто са купили торта от най-близката сладкарница.

Живей тотално и се радвай на живота

„Живей тотално и се радвай на живота“

Оставяме ви сами да направите сравнение от снимките по-долу…

Ето я и най-вкусната и любима торта направена от моята любов Марая и кака Петя

„Ето я и най-вкусната и любима торта направена от моята любов Марая и кака Петя“

Тортата на Мария от феновете й

Тортата на Мария от феновете й

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар