Дуейн Джонсън Скалата засенчи звездите! (Снимки)

Гласувайте за статията

Дуейн Джонсън Скалата показа супер тяло

Дуейн Джонсън Скалата показа супер тяло. „Звездите трябва да изглеждат добре”, биха казали феновете. И Скалата определено е пример, за това как трябва да изглежда една истинска звезда. С хилядите тежки тренировки той определено дава пример на всички свои почитатели. И най-вече на най-малките си фенове.

Скалата показва не само как разпуска след натоварената си седмица, но и как не пропуска тренировка, където и да е. Той е наистина много активен в социалната мрежа Инстаграм. Кечистът постоянно публикува снимки в своя профил и така ние ставаме част от неговия живот.

Дуейн е не само кечист, но той е и актьор и баща разбира се. През последната седмица „татко мечок”  подкрепи своята дъщеря на церемонията по връчване не наградите „Златен глобус 2018”. Миналата година стана ясно, че Симон Джонсън ще се появи на звездния подиум. Тя беше избрана за Мис Златен глобус 2018.

Преди около седмица Скалата пътува до Китай, където снима филма „Джуманджи”.

Той благодари на феновете си за любовта и подкрепата чрез снимки и клипове в социалната мрежа.

Като добавим към всички тези ангажименти на кечиста и редовните му тежки тренировки за поддържане на фигурата му едва ли някой се съмнява, че Дуейн наистина е много зает. На Скалата не му остава много време за почивка от тренировки и снимки.

Питате ли се как прекарва Дуейн своя съботен следобед? Отново в тренировки? Не, не и не! Той сподели как си почива от всичко. И как мислите? Хапвайки си палачинки пред  лаптопа!

Скалата също е човек и е решил да се поглези с нещо вкусно в почивния си ден.

Скалата все по-секси

Скалата все по-секси сн. Инстаграм

За да се поддържа във форма обаче Дуейн не спира да тренира. Той редовно пуска клипове в социалната мрежа със своите тежки тренировки. Няма съмнение, че всички тези усилия дават резултат. Най-добре облеченият мъж в черно от червения килим е в мечтите на много жени. И има защо! Вижте!

Скалата показа супер тяло

Скалата показа супер тяло

Скалата засенчи звездите

Кечистът засенчи звездите

Дуейн е в мечтите на много жени

Дуейн е в мечтите на много жени

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар