Луис Хамилтън забъркан в нов скандал!( Вижте какво каза бившата му)

Гласувайте за статията

Луис Хамилтън „похвален” от бившата си

Луис Хамилтън беше „похвален” от бившата си. Пилотът от Формула 1 получи „похвала” от своята бивша половинка. Моделът Вероника Вале проговори за своите отношения със състезателя от Формула 1.

Почитателите на този вид състезания знаят, че Луис Хамилтън е автомобилен състезател, пилот от Формула 1 в тима на Мерцедес. Той е четирикратен Световен шампион от Формула 1. Титлата е била в неговите ръце през 2008-ма, 2014-та, 2015-та и 2017-та.

През декември 1995-та година той се приближава до тогавашния шеф на отборът на  Макларън и това променя живота му. „Искам да се състезавам за теб някои ден…Искам да се състезавам за Макларън”, му казва бъдещата звезда на Формула 1. Едва три години след това, той подписва договор с Макларън и Мерцедес.

Преди няколко дни бившата приятелка на пилота проговори за отношенията си с него. Моделът Вероника Вале сподели какво е да си гадже на Луис Хамилтън. Двамата са били гаджета едва три месеца, но моделката определено имаше какво да сподели.

Дали Вероника прави това само заради рекламата и какви цели е имала с тези признания можем само да гадаем. Моделът от Пуерто Рико разказа за връзката си с пилота, макар че, беше с него само три месеца. Това обаче явно и е било достатъчно, за да има какво да каже.

„Оставих го, защото ме използваше само за секс. Той ме намери чрез Инстаграм и прати частен самолет, за да го придружа до Барбадос”, казва моделката.

По нейните думи Луис Хамилтън само я използвал. Тя споделя и за неприличните предложения отправени от негова страна още при самото им запознанство.

Луис Хамилтън забъркан в нов скандал

Луис Хамилтън забъркан в нов скандал сн. Интернет

Дали всичко казано от бившата на Хамилтън е истина или е само за отмъщение не знаем. Как ще се оправдае пилотът на Формула 1 и ще обърне ли въобще внимание на нападките на бившата? Ще разберем съвсем скоро може би!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар