Богатите деца на Техеран се къпят в невиждан лукс (Вижте как пръскат милиони)

0

Децата на милионерите в Техеран водят супер луксозен живот на фона на всеобщата бедност и мизерия в Иран

Богаташчетата на Техеран са загърбили всякакви предразсъдъци. Те заливат Инстаграм със снимки, на които демонстрират пълен с лукс живот на фона на тресящия се от антиправителствени протести Иран. Които взеха дори човешки жертви.

Снимки: Инстаграм

Баровските наследници демонстрират такъв разгулен начин на живот, че даже техните западни и руски колеги биха им завидели. На страницата на „Богатите деца на Техеран” в социалната мрежа може да се натъкнете на такива луксозния имения с басейни, автомобили за стотици хиляди долари и мамини синчета и дъщери, които слагат в джоб световните модели с дизайнерските си тоалети.

Снимки: Инстаграм

В страната се шири невероятна бедност и мизерия, но фотосите показват един съвсем различен живот. В който на почит са само думи като лукс, разкош и разточителство.

Естествено, не липсват критики и негативни коментари. Основният довод на потребителите в мрежата, които са недоволни от демонстрацията на разгуления начин на живот на баровските техерански наследници е, че това не са истинските ирански деца. А шайка разхайтена младеж, която се чуди по какъв начин да потроши парите на родителите си. Които им  предоставят милионите си не за образование и съзнателен живот, а да ги пръскат с лека ръка за всевъзможни удоволствия, предават от електронното издание tialoto.bg.

Вижте още много снимки на богаташчетата от Техеран в нашата галерия!

Снимки: Инстаграм

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.