Дуейн Джонсън Скалата показа как разпуска след снимки (И това, ако е ваканция!)

Дуейн Джонсън Скалата показа как разпуска след снимки (И това, ако е ваканция!)
5 (100%) 1 vote

Дуейн Джонсън Скалата разпуска след натоварената си седмица

Дуейн Джонсън Скалата показа как разпуска след натоварената си седмица. Скалата е наистина много активен в социалната мрежа Инстаграм. Той постоянно публикува снимки в своя профил и така ние ставаме част от неговия живот.

Дуейн е не само кечист, но той е и актьор и баща разбира се. През последната седмица „татко мечок”  подкрепи своята дъщеря на церемонията по връчване не наградите „Златен глобус 2018”. Миналата година стана ясно, че Симон Джонсън ще се появи на звездния подиум. Тя беше избрана за Мис Златен глобус 2018.

Преди няколко дни Скалата пътува до Китай, където снима филма „Джуманджи”.

Той благодари на феновете си за любовта и подкрепата чрез снимки и клипове в социалната мрежа.

„И аз те обичам Китай. Моята дълбока благодарност към вас и вашата невероятна култура, че ме прегърна с такава положителна енергия и любов през годините. Благодаря ви за всичко, и както винаги се надявам да ви видя надолу по пътя. Докато се срещнем отново…Насладете се на Джуманджи”, написа Дуейн.

Като добавим към всички тези ангажименти на кечиста и редовните му тежки тренировки за поддържане на фигурата му едва ли някой се съмнява, че Дуейн наистина е много зает. На Скалата не му остава много време за почивка от тренировки и снимки.

Питате ли се как прекарва Дуейн своя съботен следобед? Отново в тренировки? Не, не и не! Той сподели как си почива от всичко. И как мислите? Хапвайки си палачинки пред  лаптопа!

Скалата също е човек и е решил да се поглези с нещо вкусно в почивния си ден.

Дуейн Джонсън Скалата показа как разпуска след снимки

Дуейн Джонсън Скалата показа как разпуска след снимки

„Най-накрая у дома”, пише той в социалната мрежа. А след няколкото часа сън и разбира се обилното похапване, Дуейн отново се заема с тежките физически упражнения, за да поддържа перфектната си форма.

Всеки ден Скалата тренира усилено

Всеки ден Скалата тренира усилено

Дуейн е решил да се поглези с нещо вкусно в почивния си ден.

Дуейн е решил да се поглези с нещо вкусно в почивния си ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар