Мария по анцуг на участие! Няма пари за „Шанел” ли?

Мария по анцуг на участие! Няма пари за „Шанел” ли?
3.5 (70%) 2 votes

Миньончето Мария пак се изложи

Поп фолк певицата Мария отново се изложи на сцената. Не, не с певческите си способности, както бихте си помислили, а с облеклото си. Миньончето на поп фолка не за първи път е критикувана от феновете си за визията си на сцената. Много често тя избира неподходящи сценично тоалети, които не жънат желания успех. С тях тя по-скоро си навлича гневни коментари в социалната мрежа.

Наскоро Мария взе участие и в риалитито „Биг Брадър”. Там певицата определено показа, че не се дава лесно и държи на своето мнение. Тя разказа в разговори със съквартирантите за трудностите, които е преживяла през живота си, както и за борбата, която води всеки ден с живота. Певицата сподели, че във всичко, през което е преминала с  нея е била и дъщеря й Марая.

Неочаквано за зрителите на риалити формата певицата поиска разговор с „Биг Брадър”. В изповедалнята тя сподели желанието си да напусне къщата на шоуто завинаги. Довод за това се оказа дъщеря й Марая.

”Моята най-важна мисия е тя”, заяви Мария. Чаровното миньонче е на мнение, че дъщеря й има нужда от нея. И не скри от „Биг Брадър”, че всичко в къщата ще й липсва.

Колко й липсва къщата обаче Мария не успя да покаже. Тя пропусна дори финала на предаването и партито за участниците след него.

Певицата продължи със своите участия и сякаш забрави, че е влизала в къщата на известното риалити.

Това, което изумява феновете на Мария обаче е не какво да е, а визията, която избира за участията си. Няма спор, че тя обича да парадира с живота, който води и парите, които изкарва. Но от сценичните й тоалети не личи да води този охолен живот, с който постоянно парадира.

Мария по анцуг на участие

Мария по анцуг на участие

Преди дни Мария отново изненада всички с избрания тоалет за свое участие. Тя се появи с анцуг. Да, с анцуг! Правилно прочетохте! Миньончето беше в синьо долнище и с токчета. Колко струва този „скъп” тоалет и дали е най-подходящия за сцената оставяме вие да решите.

Миньончето е в синьо долнище и с токчета

Миньончето е в синьо долнище и с токчета

Мария пак се изложи

Мария пак се изложи

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар