Истината за Меган и Хари лъсна: Ето как живеят годениците

Истината за Меган и Хари лъсна: Ето как живеят годениците
1 (20%) 1 vote

Меган и Хари си живеят наистина кралски, но без особени ангажименти

Ежедневието на принц Уилям и Кейт Мидълтън е изпълнено с множество ангажименти, но за разлика от тях Меган и Хари никак не си дават особени усилия. Двойката си живее доста лежерно. А ангажиментите им напоследък рязко намаляха, след като обявиха годежа.

Два месеца след като се настани в дома на Хари, Меган има доста скучно ежедневие. Младата актриса не работи по снимки, не се среща с продуценти, нито пък прави нещо особено, за да се подготви за ролята си на принцеса. Вместо това предпочита да се излежава с домашните си любимци и да се наслаждава на приятната компания на приятелите си, обикаляйки насам — натам.

Денят им започва с упражнения. Хари предпочита да тренира във фитнес, докато Меган практикува йога. В случай, че нямат официални срещи, двамата си организират закуска в тристайния апартамент на Хари, след което планират деня си. Обичайно, двамата се разхождат из Сохо или се срещат с приятели. Меган не крие, че има любим ресторант в района и често обядва там с приятели. Освен това обича да се глези с различни СПА — ритуали.

Следобедите на двойката са доста по-лежерни от очакваното. Двамата или готвят, или се разхождат, а често излизат на различни постановки. Желанието на Хари да живее извън ограниченията на кралското семейство са една от причините да бъде доста по-освободен.

Принцът и годеницата му също така често се разхождат из провинциалните имения на кралицата. Затова и Меган все още не се появява много често в обществото. В действителност двойката си живее почти като обикновените милионери. Самият Хари обаче неведнъж е казвал, че не иска да бъде принц, а все още не е взел решение, какво да прави.

Меган и Хари си живеят доста спокойно въпреки кралските задължения

Меган и Хари си живеят доста спокойно въпреки кралските задължения сн. Instagram

Очевидно кралската роля засега му е достатъчна, още повече, че вече не се налага да бъде пазен като втори наследник на трона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар