Иво Стаменов издъхна

0

Данъчният не успя да се пребори

43-годишният Иво Стаменов не успя да се пребори за живота си и издъхна.

Припомняме, че началникът на отдел „Фискален контрол“ към Националната агенция за приходите бе прострелян на път за работа.

По-рано днес, позовавайки се на информация на говорителя на Софийската градска прокуратура – Зорница Таскова, в. „Труд“ отбеляза на страниците си, че Иво Стаменов е издъхнал.

Иво Стаменов
Данъчният не успя да се пребори

От Военномедицинска академия потвърдиха информацията, че Иво Стаменов е починал от тежките си рани. Те уточниха, че това се е случило днес около 11 ч.
Таскова посочва, че разследването по случая продължава и към днешна дата. Предстои да бъде направена аутопсия на бившия данъчен шеф и да бъде изготвена съдебно-медицинска експертиза, както и всички останали регулярни действия, които трябва да бъдат предприети в такива случаи.

Припомняме, че Иво Стаменов бе прострелян на 18 декември на столичната улица „Дунав“. Той е бил причакан от стрелеца си по маршрута, по който ходи на работа и е стреляно по него. След това извършителят е изчезнал в неизвестна посока. И до днес престъплението остава неразкрито.

По време на стрелбата срещу него, Иво Стаменов е пътувал с личния си джип към работното си място. Той е бил сам в превозното средство.
Веднага след стрелбата, той бе откаран във Военномедицинска академия.

По-късно стана ясно, че Стаменов е бил прострелян в дясната раменна част, а нараняванията са две. Те обаче са засегнали големи кръвоносни съдове и поради тази причина специалистите до последно заявяваха, че животът му е в опасност.

Той е бивш полицейски служител. След като е напуснал работа от полицията, той става част от служителите на НАП. Преди броени дни главният прокурор на Република България – Сотир Цацаров обяви по случая, че се работи по всички версии.

За момента една от основните версии остава тази, че стрелбата е свързана с работата му. Стаменов е женен, с две деца, пише Блиц.

Екипът ни поднася съболезнования на семейството му!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.