Марк Зукърбърг предупреди: Фейсбук вече няма да бъде същия!

Гласувайте за статията

Марк Зукърбърг вече започна с промените във Фейсбук

Марк Зукърбърг вече изпълнява новогодишните си обещания за 2018-та свързани с Фейсбук. Той започна новата 2018-та година с наистина добро обещание за всички нас. Зукърбърг обеща да „оправи” социалната мрежа Фейсбук, която всички ние ползваме. Още от 2009-та година Зукърбърг започна да си поставя цели за всяка нова година.

Новата му цел през 2018-та година е изцяло свързана със социалната мрежа Фейсбук. Той иска да предпази потребителите на социалната мрежа от тормоз, както и от държавна намеса. Зукърбърг иска да гарантира на ползващите Фейсбук, че „прекараното във Фейсбук време  е добре прекарано време”.

„Ние няма да предотвратим всички грешки или злоупотреби, но понастоящем допускаме прекалено много грешки при прилагане на политиката ни и предотвратяване злоупотребата с нашите инструменти”, каза той.

Промените във Фейсбук Зукърбърг обяви  вчера в социалната мрежа.

Първата промяна е в раздела „News Feed”. Така потребителите ще виждат повече съдържание от семейството и приятелите си. Публикации от бизнеса, рекламите и медиите няма да се натрапват толкова силно на ползващите Фейсбук. Така на потребителите ще се помогне да имат повече и по-добри социални контакти.

Това е само една от хилядите промени, които предстоят във Фейсбук, обяви Зукърбърг в четвъртък.

Фейсбук вече започна да променя начина, по който филтрира публикациите и видеоклиповете в основния си раздел. Така в социалната мрежа вече се дава приоритет на съдържанието на приятелите и семейството на потребителя.

Например, семеен клип, публикувам от съпруг или друг член от семейството, ще се счита за по-достоен за внимание от клип на звезда или от ресторант.

Експерти твърдят, че това е само още един от начините да се вземат повече пари за реклама, за да се привлече вниманието на потребителите.

Тези промени вероятно ще намалят времето на потребителите прекарано във Фейсбук.

Марк Зукърбърг предупреди: Фейсбук вече няма да бъде същия

Марк Зукърбърг предупреди: Фейсбук вече няма да бъде същия

Вицепрезидентът на Фейсбук заяви, че рекламите в социалната мрежа няма да бъдат засегнати от промените.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар