Райна: Все още не мога да преживея тази загуба! (Вижте чия)

Гласувайте за статията

Райна все още се разплаква при снимки на кучето си

Днес Райна се разплака в „На кафе” при Гала. В предаването певицата разказа за своите хубави и лоши моменти от 2017-та година.

Най-затрогваща обаче беше реакцията на Райна за нейния домашен любимец. Нейното малко кученце за съжаление си отиде от този свят и певицата все още не може да го прежали.

Райна имала своя любимец цели десет години и неговата загуба й се отразила наистина много зле.

При пускането на снимките на екрана Райна не сдържа емоциите си и се разплака. При тази реакция на певицата водещата Гала помоли снимките повече да не се пускат, за да не я разтройват.

Съвсем скоро Райна е приключила с ремонта на апартамента си. Започнала е този проект заради загубата на своето куче. За голямата и непреодолима мъка на Райна по малкото животинче можем да разберем и от постовете й в социалната мрежа.

„Без теб, Коледа за мен, вече не е същата… Първата ми Коледа без теб… Може би, затова не я усещам…Липсваш, мое момченце… Винаги ти се падаше паричката…”, пише Райна на Бъдни вечер.

Певицата обича животните и това определено си личи. От друг нейн пост в социалната мрежа отново виждаме тази обич.

„Тичай на воля и свободен, миличък АРИС, макар, че не беше мой ме боли от загубата ти така, сякаш беше…Тичай без болка, там където никой и нищо не може да ти навреди…Имай щастието, което този свят не можа да ти предложи.. И предай на моите Дракон и Арес, че много, много ги обичам…”, пише Райна.

Райна все още се разплаква при снимки на кучето си

Райна все още се разплаква при снимки на кучето си

В момента певицата се е отдала изцяло на работа може би, за да забрави всичко лоши събития и случки от миналата 2017-та година. Преди броени дни тя пусна своята нова песен, която вече се превръща в хит.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар