Бременна ли?! Камелия показа супер форма (Горещо фото)

Гласувайте за статията

Камелия със страхотна фигура дори и на 47

Чипровката Камелия е в перфектна форма дори и на 46. Преди два дни тя отпразнува рождения си ден с голяма вкусна торта  подарена й от феновете.

Фолк певицата Камелия получи не само голям, но и вкусен подарък за рождения си ден. Снимка на красивата торта беше публикувана в социалната мрежа Инстаграм в официалната страница на звездата.

Русото изкушение на фолка е родено на 10-ти януари 1971-ва година в Чипровци. Освен като певица Камелия дълго време се изявяваше и като водеща на нейно собствено предаване.

Всестранно надарената Камелия през години изпя много хитове. Днес певицата се продуцира сама след като напусна фирмата, в която беше дълги години с бурен скандал.

Феновете на Камелия обаче не я изоставиха. Те се увеличават с всеки изминал ден.

А тяхната любов личи не само на нейните концерти, но и в социалната мрежа, където феновете показват, че са с нея и не са я забравили.

„Живей тотално и се радвай на живота”, пише на огромната и вкусна торта за рождения ден на Камелия.

Днес русото изкушение на поп фолка пусна снимка в социалната мрежа Инстаграм с огромната торта.

„Всяко едно пожелание беше усмивка за мен.Благодаря ви!”, пише певицата.

„Всяка мечта да се сбъдне…щастлива, позитивна и заредена с много енергия Ками. Жива и здрава”, „На колко години си, Камелия? На 27”, „И ние ти благодарим за усмивките и песните ти, Ками”, „Готина”, „Обичаме те” и още много коментари заваляха под снимката.

На нея Камелия е усмихната и изглежда истински щастлива. А за настроението й вероятно е допринесъл и вкусния подарък, който държи в ръце.

Чипровката Камелия е в перфекта форма дори и на 46

Чипровката Камелия е в перфекта форма дори и на 47

За празника си певицата получи много хубави пожелания, които се надяваме да се сбъднат. Вярваме, че през новата година тя ще продължи на ни радва с хубави песни и с нетърпение чакаме следващия й хит.

Камелия показа супер форма

Камелия показа супер форма

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар