Тази драма съсипа Валя Ахчиева

Гласувайте за статията

Това обаче далеч не бил най-тежкият удар, който Валя Ахчиева трябвало да понесе

Известната журналистка от ефира на Българската национална телевизия – Валя Ахчиева преживя поредната голяма драма в живота й, която я довърши.

Със сигурност Валя Ахчиева няма да запомни отминалите Коледа и Нова година с нищо хубаво. Светлата Коледа бе вгорчена от поредните й неудачи в любовен план.
Вместо радост и семейно щастие, Коледа и Нова година за нея преминаха под знака на сълзите и тъгата, отбелязва на страниците си „Уикенд“.

През последните няколко месеца Валя Ахчиева била в много обтегнати отношения с гаджето си. Припомняме, че последно тя имаше връзка с френски лекар. Напоследък обаче той все по-често й поставял въпроса да отиде при него в Париж, тъй като в противен случай връзката им рано или късно ще се разпадне.

Валя Ахчиева

Това обаче далеч не бил най-тежкият удар, който Валя Ахчиева трябвало да понесе

Изгората на Валя Ахчиева е около 60-годишен мъж. Той се е развел още преди години. Журналистката дълго време го разигравала, залъгвайки го, че ще се съберат. В крайна сметка обаче тя така и не събрала смелост да загърби кариерата си тук и да замине за Франция, където специалистът има успешна кариера.

Професорът се разгневил изключително много от решението й и бил категоричен, че това означава край на връзката им. Той заявил, че се разделят, без дори да й даде шанс да каже и дума. Цялата тази драма се разиграла точно преди Коледа.

Това обаче далеч не бил най-тежкият удар, който Валя Ахчиева трябвало да понесе. Шокът за нея бил пълен, когато разбрала, че доскорошният й любим е посрещнал Нова година в Алпите, но забележете… в компанията на знойна французойка, с която имал афера в студентските си години.

Този факт навява журналистката на мисълта, че дълго време той е имал паралелна връзка и с двете. Разбира се това помрачило допълнително настроението й.
Припомняме, че Ахчиева се залюби с медика преди около десетина години покрай работата й. тя бе пленена от него толкова много, че пътуваше по 3-4 пъти в годината до Париж, за да са заедно по няколко дни. Той също идваше в България. Всяко лято двамата ходеха на 20-+дневна почивка в световен луксозен курорт, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар