Димитър Цонев сътвори истинско чудо от отвъдното

Гласувайте за статията

Покойният журналист успя да сдобри семейството си

Журналистът Димитър Цонев успя да сътвори истинско чудо от отвъдното.

Оказва се, че по Коледа наистина се случват чудеса и семейството на Димитър Цонев е живото доказателство за това.

Покрай един от най-светлите празници в годината, семейството на Димитър Цонев най-накрая успя да преглътне всички противоречия помежду си и да заживеят в мир и сговор.
Чудото се случило, след като емблематичния говорител се явил в съня на майка си.

Димитър Цонев

Покойният журналист успя да сдобри семейството си

В съня на Анахид Тачева, покойният Димитър Цонев се измъчвал от това, че най-близките му хора са разединени и не се подкрепят един друг.
Малко преди това около дъщеря й Теодора и опита за самоубийство, който направи, лъснаха доста скандални истини от фамилията.

Оказва се, че сестрата на Димитър Цонев е черната овца във фамилията. Двете не преставали да спорят за имоти след кончината му.
Деси Цонева пък избухна преди време, че леля й няма нито ден трудов стаж през живота си. Тя подчерта, че майка й, й е помагала неведнъж, покривайки всички задължения покрай наследствения апартамент от Коста Цонев.

Покрай опита на Теодора да сложи край на живота си и последвалите скандали, животът на Анахид Тачева също бе застрашен. 77-годишната говорителка получила хипогликемичен шок, а кръвното й достигнало изключително ниски стойности.

Веднага след като укрепна, гранд дамата на семейство Цоневи взе нещата в двои ръце. Тя се прибра в София, за да сложи край на родовата война. Вярвала, че само така ще успее да успокои духа на покойния си син.

Само тя си знае какво е правила и струвала, но резултатите са налице. Припомняме, че неотдавна Деси Цонева призна в предаването „Жълтите новини“, че вече е в много добри отношения с леля си.

Деси призна, че й е била много ядосана заради безотговорните й постъпки, които повече подхождат на някое малко дете, но не и на голям човек като нея, който би трябвало отдавна да е улегнал, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар