Напрежение в ефира на Нова тв

Напрежение в ефира на Нова тв
3.67 (73.33%) 12 votes

Гала дори не успя да прикрие изненадата си от острата му реакция

Напрежението в ефира на Нова тв расте с всеки изминал ден и вероятно не след дълго „бомбата“ ще избухне.

Дори зрителите усещат, че напоследък между Гала и ко-водещият Стефан, който е нейният любим, има доста сериозно напрежение. Все по-често напоследък помежду им прехвърчат искри.

По стара традиция вчера Гала и Стефан запознаха зрителите на Нова тв със случващото се по света и у нас. Те обърнаха внимание на най-актуалните и интересни светски теми не само по нашите ширини, а и извън тях.

Нова тв

Гала дори не успя да прикрие изненадата си от острата му реакция

По време на предаването Гала реши, че трябва да потупа любимия си по гърба. Това се случи, докато той разпалено разказваше интересна случка.
Действието й бе последвано от остра реакция от страна на Стефан, който с осезаем остър тон изсъска: „Не ме потупвай, ако обичаш“.

Гала остана толкова изумена от реакцията на любимия си, че дори не успя да го скрие. Тя обаче на свой ред не пропусна да го попита „Защо?“. В резултат на това получи още по-троснат отговор от Стефан, който заяви, че по този начин го изнервя.

На дългогодишната водеща от ефира на Нова тв не й остана нищо друго, освен да си замълчи и да се направи, че нищо не се е случило.
В противен случай според зрителите в ефира на медията щял да се разпали грандиозен скандал.

Редовните зрители на предаването „На кафе“ посочват, че двамата напоследък се счепкват все по-често в ефир. Помежду им се усеща доста сериозно напрежение, което може да бъде разрязано с нож. Със сигурност не е никак лесно личният и служебният ти живот да са свързани с един и същ човек, както е в нейния случай.

В крайна сметка обаче тя сама се насади на тези пачи яйца, така че сега ще й се наложи да изтърпи положението, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар