Резил: Преслава протърка банския си, не го сваля с дни!

Гласувайте за статията

Преслава протърка банския си от носене!

Преслава, каквото и да става, си остава стисната и това е. Певицата е известна със своята пестеливост и икономичност. Заведоха я на екзотична екзотична почивка в Тайланд, но въпреки всичко тя си показа отново стисната природа.

Преслава

Преслава буквално ляга и става с този бански на гърба си

Преси си е купила само един бански и не спира да се показва с него. С това плажно облекло хитовата изпълнителка продължава да се мятка по социалните мрежи, като омръзна на потребителите.

Въпреки че се е снимала десетки пъти, тя винаги е с един и същи бански. Той е цял, черен и има тук-таме мрежи по него. Певицата не спира да прави едни и същи стойки и се глезоти по един и същи начин.

Гаджето й Павел Лазаров не се е научил на едно нещо. Той вероятно й е платил цялата почивка на остров Пукет. И би трябвало да знае, че известните дами имат най-малко 20 чифта бански и това е само минималния им брой.

А той е минал през леглата на един куп плеймейтки и би трябвало да е запознат с тази „малка” подробност.

И понеже е игнорирал тази страна от нещата, Преслава е взела всичко в свои ръце. И си е купила най-безвкусното плажно облекло, което вероятно ще носи до края на ваканцията им. За него зевзеци са убедени, че е и най-евтиното на пазара в Тайланд.

Вероятно хитовата изпълнителка на „Пайнер” се притеснява, че парите ще й свършат, затова не спира да пести. И никога не се отпуска. Фолкаджийката цяла зима движеше с едни и същи ботуши, които бяха една педя над коляното.

И зиме и лете, през 2015 година, гласовитката от Добрич не свали двата си маркови потника. Единият бе на Филип Плейн, а другият на Dsquared2.

Година по-рано пък поп фолк дивата не се раздели с емблематичната си червена рокля, докато не я протри от носене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Резил: Преслава протърка банския си, не го сваля с дни!”

  1. M M

    ян. 15. 2018

    КАК Е УСПЯЛА ДА ГО ПРОТЪРКА ЗА 3-4 ДНИ. ПИЩЕТЕ ГЛУПОСТИ. И ЦЯЛ МЕСЕЦ ДА ГО Е НОСИЛА Е ПЕРФЕКТНА И МНОГО ДОБРЕ И СТОИ

  2. ТОНИ

    ян. 19. 2018

    ПРЕСЛАВА НЕ Е ПЕРФЕКТНА,А ГНУСНА…НИТО Е КРАСИВА,НИТО ТАЛАНТЛИВА И ПОКАЗА КОЛКО Е НЕСКОПОСАНА В ЕДНО ПРЕДАВАНЕ,В КОЕТО ДЕСИ СЛАВА ПОКАЗА ТАЛАНТ И КЛАСА.

Добавете коментар