Даниел Златков: Исках по-сериозен съперник!

Гласувайте за статията

Отказва да оповести за каква сума ще се бие

Очевидно бившият футболист Даниел Златков се е взел твърде на сериозно и наистина си е повярвал, че е ненадминат ММА боец.

Той изрази радостта си от това, че съпругата му го подкрепя изцяло в новото му начинание.
На 13 януари е дебютът му в ММА попрището. Даниел зЗлатков ще влезе в клетката срещу актьора и тв водещ Атанас Михайлов. Мачът е част от гала вечерта „Spartacus Fighting Championship 6“ в „Арена Армеец“. Златков обаче не крие, че му се искало да се изправи срещу по-сериозен съперник.

Даниел Златков разкрива, че предложението е дошло от Георги Анадолов, който е организатор на гала вечерта „Spartacus Fighting Championship 6“.
Твърди, че не се е замислил и за миг, а веднага е приел, тъй като предложението е дошло във възможно най-подходящият момент.

Даниел Златков

Отказва да оповести за каква сума ще се бие

Разбрали се почти веднага и още на следващия ден бившият футболист влязъл в залата да тренира.
Признава, че и през ум не му е минавало, че всичко ще е толкова трудно, но веднага допълва, че не обича лесните неща.

Разкрива, че повече от година обмислял идеята да се пробва на ММА попрището. Търсил обаче подходящия момент да започне и се радва, че нещата вече се случват.
Даниел Златков отказа да коментира точната сума, която ще получи с оправданието, че не би било коректно.

Той обаче посочи, че всички са наясно, че в страната ни този спорт не е сред скъпо платените. Точно поради тази причина Златков категорично отказва да оповести за какви пари ще се бие.
Твърди, че близките му били много изненадани от решението му и до ден-днешен не могат да го приемат и не са съгласни с избора му.
Той обаче е доволен, че съпругата му го подкрепя изцяло.

Що се отнася до писанията, че докато бил в къщата на ВИП Брадър, „Ботев“ го искали, заявява категорично, че това няма нищо общо с истината. Даниел Златков посочва, че не е получавал никакви оферти, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар