Най-после: Цвети Стоянова и Цвети Найденова се прегърнаха отново! (сдобриха ги мъже) Преглеждания: 5950

Цвети Стоянова и Цвети Найденова отново са първи дружки
0
5/5 - (1 vote)

Гаджетата на Цвети Стоянова и Цвети Найденова са виновни за сдобряването им!

Мъже сдобриха двете грации Цвети Стоянова и Цвети Найденова. Двама мъже стоят за подновяване на най-бурните приятелства в художествената гимнастика. Това е между Цветелина Стоянова и Цветелина Найденова.

Цвети Стоянова
Цвети Стоянова и Цвети Найденова отново са първи дружки

Бившите златни момичета от художествения ансамбъл отново са приятелки след близо едногодишно скарване.

„Вина” за това имат техните гаджета. Вратарят Александър Любенов и рапърът Марсел Величков-Марсо са приятели отдавна. Въпреки че техните момичета не искаха да се видят и да се чуят повече от година, те не се разделиха и не се отчуждиха.

Припомняме, че двете Цветита бяха неразделни дълги години. Но се скараха, след като Цвети Стоянова направи опит да се самоубие. Тя полетя от шестия етаж, но лекарите успяха да я спасят и тя се възстанови след трагедията.

Нито една от двете обаче не разкри причината за вледенените си отношения. Цвети Стоянова дори бе категорична, че връщане назад няма и с приятелството им е свършено веднъж завинаги.

Но всичко това вече е далеч в миналото.Двете стоплили отношенията си покрай рождения ден на Стоянова през есента.Двете се сближили, а по Коледа пуснаха общи клипчета, на които са заедно и си правят фигурки от сърца.

Основна заслуга за това имат гаджетата им – Сашо Любенов и Марсел Величков.

Младите мъже настоявали двете приятелки да седнат и да се разберат.Те смятали, че не бива с лека ръка да отхвърлят такова приятелство, което е продължило толкова години наред.

Вероятно момичетата са се вслушали в думите на приятелите си. И сега всичко старо вече е в миналото и те отново са си първи приятелки. И една голяма чиста дружба е спасена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.