Ужас: Даниел Златков катастрофира!

Гласувайте за статията

Даниел Златков разказа за инцидента и се радва, че все пак е добре!

Даниел Златков е претърпял верижна катастрофа. Бившият футболист, който вече ще е ММА боец, ще има първи мач в зала Арена Армеец. Спортистът, когото всички наричат българския Роналдо се прибирал след поредната си тренировка в Благоевград.

Даниел Златков

Даниел Златков катастрофира и като по чудо се отърва от тежки наранявания

Тогава е станал инцидентът. Известният футболист е извън опасност. При взетите проби не се е установило нито употреба на алкохол, нито на някакви наркотични вещества.

„Чувствам се добре, но няма как да кажа, че съм в отлично състояние след катастрофа. Важното е, че съм здрав”, заяви Златков.

Ченгетата съставили акт на виновника, млад шофьор, който управлявал една от колите и предизвикал верижната катастрофа.

Добрата новина е, че никой от катастрофиралите не е пострадал значително и всички са извън опасност за живота. Повечето от колите са в доста критично състояние.

Въпреки неприятната случка тази събота Даниел Златков ще се състезава в известната софийска зала.

„В състояние съм да се бия в събота, а случилото се няма да окаже влияние на настроението и на начина ми на подготовка”, категоричен е той.

Веднага след катастрофата Дани Златков се е обадил на Георги Анадолов. Той организира ММА боевете. Той също е претърпял катастрофа минути по-рано, само че в София.

Бившият брадър сподели също, че съпругата му Агнес го подкрепя в новото му спортно поприще. И е съгласна той да продължи да ес състезава в този вид спорт. Това бившият футболист сподели тази сутрин в предаването на Гала „На кафе”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар