Галена гордо: Аз съм истински патриот! (певицата шашна с думите си – виж тук)

Галена гордо: Аз съм истински патриот! (певицата шашна с думите си – виж тук)
5 (100%) 2 votes

Галена за първи път говори по темата и се изживява като истински патриот!

Галена не е само сладкото лице на Пайнер. И освободената чаровница, която подкача феновете си на участия и пие заедно с тях шотове без ръце. Оказа се, че половинката на Галин Вафлата се интересува от много неща като едно от тях е българщината. И съдбата на българите в чужбина.

Галена

Галена смая всички, изкара се истински патриот и милеещ за родината си човек

За тях Галена настоява да се правят хубави и качествени продукции като нови парчета и красиви клипове. Защото хората не можели да идват на участията по клубовете, както правят феновете у нас. И единственото, на което разчитали, е комуникацията и връзката чрез интернет и телевизиите.

„Има такава връзка и аз се радвам, не заради нещо друго, а защото когато отиваш някъде надалеч си казваш: „Там знаят само ретро парчетата от време оно“.

Напротив, те знаят последните ни песни наизуст, и си ги пеят, и си ги искат. Това е нещото, което най-много ми направи впечатление по време на последното ми турне в Америка“, заяви категорично Галена. И отново повтори, че никога не е правила и няма да прави компромиси, когато работи за българите.

„За мен това винаги е било много важно като един истински патриот. Българите трябва да сме свързани и да се подкрепяме. Без значение в коя точка на света се намираме в даден период“, споделя пайнерката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар