Николай Бареков погна Нова тв

Николай Бареков погна Нова тв
4 (80%) 1 vote

Николай Бареков е възмутен от наглостта на медията

Евродепутатът Николай Бареков разпали нов скандал. Този път той погна Нова тв.

Припомняме, ч през есента на миналата година, Николай Бареков даде на прокурор водещите на сутрешния блок Ани Цолова и колегата й Виктор Николаев.
Тогава евродепутатът сигнализира, че двамата тв водещи са забогатели внезапно и са се сдобили с имоти за стотици хиляди левове.

Този път обаче в центъра на скандала между Николай Бареков и Нова тв, се оказа сериалът „Дървото на живота“.
В профила си в социалната мрежа Фейсбук той посочва, че Нова тв представя най-нагло този проект като своя, а той всъщност е финансиран изцяло от фалиралата вече ТВ7.

Николай Бареков

Той е възмутен от наглостта на медията

Евродепутатът уточнява, че въпросният сериал, който вече тече в ефира на Нова тв, е бил поръчан от ТВ7. Той в качеството си на изпълнителен директор лично е подписал договора за поръчката. Николай Бареков посочва още, че този сериал е изключително скъп и е бил реализиран благодарение на добрите връзки на Евтим Милошев с консултанта на телевизията Цветан Василев, както и с хора от висшите политически етажи.

Евродепутатът посочва още, че е имало много сериозен натиск този сериал да бъде реализиран. Той не крие, че е имал сериозни съмнения не толкова към художествената стойност на лентата, а към високата му цена. Според думите на Николай Бареков става въпрос за сума от порядъка на половин милион лева – толкова коства направата на само една серия от него.

Евродепутатът разкрива, че е имал сериозни опасения и за това дали сериалът ще бъде достатъчно атрактивен за зрителите. Те са били породени основно от факта, че напоследък вкусът на българския зрител е изпаднал твърде много покрай евтините турски сапунки, които медиите бълват непрестанно.

Бареков недоумява как този сериал може да „цъфне“ в ефира на Нова тв и то под логото „Ние подкрепяме българското кино“.
В заключение той пита медията кое кино подкрепят, след като този сериал е бил платен от ТВ7 и лично от него като изпълнителен директор, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар