Ето какво вещае астрологът на Путин – Павел Глоба за 2018 година

Гласувайте за статията

Годината на Жълтото куче стартира на 16 февруари

Топ астрологът Павел Глоба, който е личен астролог на руския държавен глава Владимир Путин, направи своята прогноза за настоящата година.

Според Павел Глоба, 2018 година ще мине без съдбоносни сътресения. Напук на множество предвещания за задаващ се апокалипсис, астрологът на Путин, е категоричен, че годината ще бъде спокойна. Не ни очаква война, нито пък се задава революция, твърди той.

Припомняме, че имено Павел Глоба бе един от малкото астролози, които предсказаха, че Доналд Тръмп ще седне в Белия дом. По онова време повечето му колеги вещаеха успех за Хилари Клинтън, но предвещанията им се оказаха грешни.

Павел Глоба

Годината на Жълтото куче стартира на 16 февруари

Според китайския хороскоп, 2018 година ще премине под знака на Жълтото куче. Тя ще започне на 16 февруари. Периодът е изключително подходящ за премахване на клишетата, разрушаване на стереотипите и за нови открития. В никакъв случай обаче не може да се каже, че настоящата година ще е революционна.

Павел Глоба посочва, че Жълтото куче носи уравновесеност и спокойствие, а стихията на Земята ги засилва, отбелязва на страниците си „Астро Телеграф“.
Топ астрологът посочва, че настоящата година има много добра енергия и е подходяща за разрешаване на заплетени ситуации, както и за добри финансови сделки.

През 2018 година се задава много по-добра стабилност и за разлика то предходната година, успехът няма да е променлив. Той обаче ще зависи до голяма степен от упоритостта и усърдието ви в работата.
Ще можете да решите много по-леко старите спорове. Имайте обаче предвид, че разделите ще са окончателни и няма да имате възможност да възобновите отново отношенията си.

Жълтото куче символизира верността и предаността. Поради тази причина неверността и промените може да доведат до пълен крах на надеждите и всички планове за бъдещето.
2018 година се очертава доста по-стабилна и във финансов план.

Съветът на Павел Глоба е да проявявате по-голяма загриженост за собствените си дела и да не надничате в паничката на околните, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар