Даниел Златков претърпя инцидент

Гласувайте за статията

Автомобилът му попадна във верижна катастрофа

Футболистът Даниел Златков, чиято кариера е на път да се срине след участието му в риалити формата ВИП Брадър, претърпя инцидент.

Според запознати произшествието се е случило на автомагистрала „Струма“.
За никого не е тайна, че Даниел Златков възнамерява да смени попрището си. От футбола, той възнамерява да премери сили в ММА спорта.
Дебютът му е планиран за 13 януари (събота).

Даниел Златков, когото мнозина наричат българският Роналдо се е прибирал към Благоевград от тренировката си по смесени бойни изкуства. На магистрала „Струма“ обаче автомобилът му се превърнал в един от участниците във верижна катастрофа. За щастие при инцидента няма сериозно пострадали. Всички автомобили от катастрофата обаче, са със сериозни материални щети.

Даниел Златков

Автомобилът му попадна във верижна катастрофа

Пристигналите на място служители на КАТ взели алкохолна проба на Даниел Златков, която се оказала отрицателна. Униформените са съставили акт на водача на автомобила, предизвикал верижното пътнотранспортно произшествие. Според непотвърдена информация виновникът е млад мъж, който е бил зад волана на автомобила, предизвикал инцидента.

Даниел Златков уверява своите почитатели, че се чувства добре и за щастие се е разминал само с уплаха и материални щети. Новоизлюпеният ММА боец е пътувал сам в автомобила.
Припомняме, че участието на футболиста във ВИП Брадър се оказа сериозен препъни камък за кариерата му.

Противно на очакванията му, престоя му в най-известната къща в България, не можа да му донесе никакви дивиденти.
Единствената полза, която му донесе двумесечният престой в къщата в Нови хан, бе хонорарът, който прибра от участието си.

При все, че е едва 28-годишен, Златков все още не може да си намери отбор, който да го приюти под крилото си.
По всичко личи, че това ще е краят на футболната му кариера. Може би именно това е причината, поради която българският Роналдо е решил да премери сили на ново поприще, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар