Бриджит Макрон в Пекин с президента на Франция (Вижте как първата дама се представи в Китай)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон само за три дни в Китай смени пет различни тоалета

Еманюел и Бриджит Макрон посетиха за три дни Пекин по покана на китайския президент Си Дзинпин. За пътуването си френската първа лейди си бе приготвила пет различни тоалета. Някои, от които бяха в червено, цвят, който е символ на Китай.

Снимки: getty

За първия ден от пребиваването си в китайската столица мадам Макрон се появи с ярко червено палто на Балман и шал на Луи Вюитон. Чантата и ботушите й, които допълваха имиджа бяха на марката Криситан Лубутен. По всичко си личеше, че идва от столицата на световната мода Париж.

Снимки: getty

Вечерта френската президентша за срещата си със Си Дзинпин и съпругата му избра официален тоалет в класическо черно на дизайнера Ели Сааб.

Снимки: getty

Макрон и съпругата му по програма разгледаха императорския дворец по-известен с името „Забранения град”. Госпожа Макрон бе избрала снежно бяло палто на Балман и чанта на същия бранд.

Снимки: getty

По време на проведеното официално събитие в тъй наречената Голяма зала на народа президентшата на Франция се показа в сина рокля на Луи Вюитон.

Снимки: getty

На 9 януари Бриджит Макрон блесна като звезда на вечерта на гала вечерята дадена в тяхна чест в китайския център за съвременно изкуство. Тя се появи с дълго черно палто на Ели Сааб . Под него бе облякла ярка червена рокля на модния бранд Луи Вюитон, предават от електронното издание elle.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар