Тончо Токмакчиев зарадва близките си вълшебна Коледа (Вижте с кого изкара празниците)

0

Тончо Токмакчиев посрещна майка си, дъщеря си и внучката, събра най-близките си за Коледа

Майката на Тончо Токмакчиев пристигна от Бургас за Бъдни вечер. Възрастната жена сама взела автобуса и не пожелала сина й да я кара с колата. Продуцентът я посрещнал на автогарата, пишат от retro.bg. Дори фотографите на изданието щракнали семейството на фото.

Снимка „Ретро“

Като един грижовен син продуцентът на Шоуто на Канала поканил майка си да му гостува. Тя се съгласила да предприеме пътуването защото Токмакчиев чакал гости от Испания. Щяла да си дойде дъщеря му с момиченцето си. Което се роди преди една година. Така щастливата баба, на която актьора е одрал кожата  щяла да види и внучка и правнучка на куп.

През миналата година наследничката на комика го направи за първи път дядо. Тя роди малката Сесилия в Барселона. Където се образоваше и после се установи там за постоянно.

Въпреки големите разстояния дядо Тончо често ходи да види бебето. А дъщеря му прекара цялото лято в родината. Случваше се да поверява грижите за малката на баща си.

Бившият кукувец бързо усвоил уменията да сменя памперси и да забърква бананова каша. Радвал се на бебето и дори прекарвал цял ден с него. Грижел се за внучката си като за принцеса.

Актьорът не спира да се хвали на своите колеги, че за празниците на една трапеза се събрали на трапезата цели три поколения. Горд бил, че дъщеря му предпочела на него да повери Сесилия, а не на майка си. Припомняме, че Тончо и Нели се разведоха преди две години. Но не запазиха приятелски отношения след развода.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.