Клекна: Христина Витанова се върна при кръшкача Лазгин!

Клекна: Христина Витанова се върна при кръшкача Лазгин!
5 (100%) 1 vote

Христина Витанова отново се върна при неверния Лазгин!

Христина Витанова пак е паркирала при новото си старо гадже. Бившата гимнастичка пак се е събрала с бизнесмена Лазгин Маджид.

Христина Витанова

Христина Витанова потресе всички с решението си

Припомняме, че тя и богатия турчин се разделиха след чутовен скандал.Причината за раздялата се оказа кръшкането на бизнесмена. Бившата на Благой Георгиев е известна с огромната си ревност.

Христина Витанова била съсипана от факта, че отново се оказа рогоноска. Тя има горчив опит от дългогодишната си връзка с футболиста. Той не спираше да й кръшка, въпреки че екс гимнастичката му роди две деца.

Когато забременя с първото си дете той мачкаше чаршафите с поп фолк певицата Лияна. После с второто Благой Георгиев й изневери с Биляна Евгениева.

След като се насити той ес прибра при Христина, но много скоро след това двамата се разделиха окончателно. Покрай постоянните изневери на бащата на децата си Христина витанова станала много ревнива. И не вярвала на мъжете.

С турския милионер не било по-различно. Витанова не спирала да го следи дали ней кръшка. В един момент той го направил с друга и е издивяла. Вдигнала му невероятен скандал.

Той обаче й посочил вратата и я изгонил от дома си. Христина Витанова си събрала багажа и се прибрала с децата си в баровската къща, която й остави Благой Георгиев.

В отговор богаташа я блокирал в „Инстаграм“, с което завинаги я изтрил от живота си.Но с днешна дата нещата се променили. Майката и бащата на Христина поемат почти изцяло грижите по децата й, а тя не спира да се весели и забранява с любимия си Лазгин Маджид. Не се знае обаче докога ще продължи идилията…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар