Михаела Филева не може да повярва: Павел се срина без нея, преследва я денонощно! (тя обаче е категорична)

Гласувайте за статията

Михаела Филева окончателно заряза Павел Николов!

Връзката на Михаела Филева и Павел Николов приключи официално и категорично. И то още преди няколко месеца. Това неведнъж оповести в интервютата си самата певица. Която счита рапъра за затворена страница в живота си.

Михаела Филева

Павел Николов лази в краката на Михаела Филева, но тя не иска и да чува за него

Припомняме, че двамата изживяха наистина голяма любов, а Михаела беше повече от луда по Павел. Тя го обичаше с цялата си душа и даваше мило и драго за него. Докато той не я предаде обаче.

Павел Николов изневери на изпълнителката и то не веднъж. Забежките и разгулният му начин на живот отвориха очите на Мишето и я накараха да прогледне. Преди месеци тя за последен път посочи вратата на рапъра и пое в друга посока.

Какво е изумлението й обаче от факта, че Павел започна да я търси и да я преследва денонощно. Оказа се, че рапърът разбрал какво е изгубил чак след като Михаела Филева го изостави.

Той посрещнал дори празниците сам и начумерен като не искал и да чува за купони, барове и забавления. А останалите мацки и горещите фенки дори му били противни.

„Павел прави всичко, за да си я върне обратно, защото разбра, че не може без нея. Михаела беше смисълът на живота му. Но едва ли ще постигне нещо с извиненията и жестовете си. Тя е умна и вече отдавна си научи урока“, коментират близки до бившата двойка източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар