Актрисата Лорина Камбурова: С Орлин Павлов имаме любовна история

Гласувайте за статията
Лорина Камбурова Орлин Павлов

Орлин Павлов позира с две от колежките си (дамата вляво е Лорина)

Младата актриса Лорина Камбурова е в екипа на новия сериал „Скъпи наследници“, който стартира на 15 януари по Би Ти Ви

„Определено има любов между нас (в сериала „Скъпи наследници“, бел. ред.). Познаваме се от деца и ще видите по-нататък“ – твърди в интервю пред „България днес“ Лорина Камбурова.

На въпроса получава ли се любовен триъгълник, младата актриса отговаря:
„Ааа, не казвам. Изневярата по своята си същност е нещо естествено, но винаги наранява другия човек. Аз имам приятел – Георги, който ми има пълно доверие и не обръща внимание на това дали и как ме свързват клюките с Орлин Павлов. Имаше време, когато слуховете ме нараняваха, но сега ги отминавам. И дали публиката ще интерпретира отношенията ни като нещо повече от професионални, не ме интересува, щом това върши работа за сериала“ – споделя Лорина Камбурова.

„Образът на Лия във „Връзки“ е много по-различен от образа на Ана в „Скъпи наследници„. Лия е момиче от богато семейство, докато Ана е дете на природата. Образът ми обаче се променя непрекъснато, както и на останалите ми колеги“ – разказва младата актриса.

„Много се радвам, че участвам в сериала „Скъпи наследници“, готови са 170 серии. Голяма късметлийка съм, че си партнирам с толкова много звезди в него“ – казва Лорина Камбурова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар