Славена Вътова призна: Втората ми бременност беше ад! (Още разкрития)

Славена Вътова призна: Втората ми бременност беше ад! (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова разказа за тежката си бременност с втората й дъщеря

Мис България 2006 Славена Вътова гостува в „На кафе” при Гала тази сутрин. Там тя разказа как се е променил животът й при появата на двете и деца и за тежката си втора бременност.

Славена показа как се прави вегетарианска пържола – стек от целина. Тя сподели, че обича да се храни здравословно и да тренира и че полага наистина големи усилия, за да изглежда така добре. Едва 4 месеца след раждането на малката си дъщеря Ани, Славена има фигура, за която всяка жена мечтае след раждането. Вътова е постигнала тези зашеметяващи резултати с фитнес и усилени тренировки. Но и не само. Освен фитнес Славена тренирала и чрез метода табата.

Това е високоинтензивен тренировъчен режим, водещ до забележителни резултати.

Мис България 2006 сподели още как протича ежедневието й с двете деца. Сега й двете са вкъщи. Каката Ема не ходи на ясла, защото там може да се разболее и да зарази малката си сестра Ани.

Самата бременност на Славена не протекла леко и тя трябвало да лежи вкъщи. Това обаче не й тежало, защото прекарвала времето си с по-голямата си дъщеря Ема. Мис България 2006 сподели, че въпреки тежката й бременност с Ани, тя не се е отчаяла. Славена и семейството й вярват, че всичко в този живот се случва с някаква цел. Всяко препятствие по пътя ни към постигането на целта е, за да ни научи да бъдем силни и да не се предаваме.

По време на бремеността Вътова обичала да се глези с храна и качила доста килограми. При едната бременност 25кг., а при другата 17кг. Те обаче след толкова тежки тренировки всеки ден вече са само спомен от миналото.

С второто си дете Славена вече се чувства много по-уверена. Щастлива е с двете си момичета и обича да прекарват времето си с тях.

Въпреки напрегнатите 4 години тя е успяла да се дипломира най-накрая. Това се случило разбира се с помощта на семейството й, което много й помагало.

Славена лежала вкъщи, но това не й тежало, защото прекарвала времето си с Ема

Славена лежала вкъщи, но това не й тежало, защото прекарвала времето си с Ема

 

Сега Вътова се радва на двете си деца и е оставила лошите неща зад гърба си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар