Доказаха: Чаят за отслабване е изключително опасен за здравето!

0

Доказаха, че чаят за отслабване може да бъде много вреден и дори страшно опасен за здравето!

Чаят наистина е добра напитка. Според изследванията горещата напитка намалява с 25% риска от преждевременна смърт. Но е много съмнително дали така наречените чайове за отслабване правят това.

чаят
Чаят за отслабване не само не ни помага за килограмите, а и вреди на здравето ни

Защото тези горещи напитки съдържат най-често вещества, които блокират усвояването на мазнините, от една страна. От друга имат и съставки, които ускоряват метаболизма. Неща, които са полезни и водят до един ефект-намаляване на теглото.

Американската агенция за контрол на храните изобщо не признават чая за средство за отслабване. Освен това те твърдят, че тези видове течности имат и вредни странични последствия.

И не водят до мечтаното отслабване. Повечето от тях съдържат веществата лаксативи. Освен това имат и диуретици, които водят до доста здравословни причини.

Чайовете за отслабване се рекламират най-често с това тяхно „качество”, че ускоряват метаболизма. Именно това свойство на хапчетата за отслабване или други продукти, е да ускоряват метаболизма, което води до загуба на излишното тегло.

Само че при чайовете, които се използват за тази цел, притежаването на това качество е строго ограничено. Поне това показват изследванията. Има много добър начин да отслабнем и да сме в топ форма.

Но това определено не са чайовете за отслабване, категорични са противниците на този род отслабване с чайове. За тях начина и правилното и здравословното хранене.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.