На Златен глобус: Нападнаха Кендал Дженър за лошата й кожа!

Гласувайте за статията

Нападнаха Кендал Дженър за кожата й, била с акне!

Кендал Дженър се оказа най-стилно облечената звезда на връчването на филмовите награди „Златен глобус”. Но за неин късмет кожата на красавицата не била ниво и хейтърите веднага я атакуваха в социалните мрежи.

Кендал Дженър

Кендал Дженър имала лоша кожа и била с акне – така я нападнаха на наградите „Златен глобус“

Злобари заляха социалните мрежи с негативни коментари за акнето на Кендал. По лицето на 22-годишната чаровница наистина се забелязваха пъпки. Те не бяха скрити дори под плътния грим на звездата.

„Жените никога не трябва да оставят нещо такова да ги спре”, парира зложелателите в интернет пространството Кендал Дженър. Тя отнесе критики и заради това, че мястото й не било на тези награди.

Хубавицата е модел, при това един от най-скъпо платените модели за 2017 година. Миналата година тя измести от челото на класацията дори и модела Жизел Бюндхен, която я оглавява още от 2002 година.

Така Кендал стана най-скъпо платения модел с 22 милиона долара годишно. Освен като модел тя печели и от нейната й на сестра й модна линия, както и от телевизионно реалите шоу на семейството й.

Детронираният тридесет годишен модел Жизел Бюндхен спечели за годината 11,7 милиона долара. Година по-рано тя прибави към банковата си сметка като модел 30, 5 милиона долара.

Моделът няма принос към филмовата индустрия. Но тя е спазила черния дрескод на церемонията. Като по този начин е подкрепила актрисите в борбата им срещу сексуалните посегателства.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар