Деси Банова: Росен е прекрасен учител, доверявам му се изцяло! (още подробности)

Деси Банова: Росен е прекрасен учител, доверявам му се изцяло! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Деси Банова прекарала чудесно на Нова година в Банско!

Прекрасна Нова година е посрещнала Деси Банова. Синоптичката на Нова телевизия беше в Банско с любимия си Росен Плевнелиев. Той отдавна й беше обещал да я научи да кара ски и ето, че не забрави обещанието си.

Деси Банова

Деси Банова е лудо влюбена в Росен Плевнелиев и не спира да се хвали с него

Наред с уроците по ски спускане, бившият президент запознал половинката си със свои стари авери от миналото. Срещата леко притеснила Банова, но всичко се оказало просто съвършено.

„Бяхме в Банско с приятели. Беше позитивно начало, плувахме в минерална вода. Присъствах на много специално събитие. Организирана среща на целия клас на съучениците на Росен. Страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен“, грее от щастие влюбената Деси Банова, защото всичко минало повече от прекрасно.

Съучениците на Росен Плевнелиев останали очаровани от нея и не скрили симпатиите си. С много от тях дори си разменили телефоните и си обещали да се съберат по семейно някой път.

А колкото до уроците си по ски, Деси Банова се надява да е добра и послушна ученичка. Оказало се, че тази дисциплина й се отдава повече, отколкото е очаквала.

„Мога да се похваля с много сериозен напредък на ските. Имах много добър ски учител. Преди 13 години на „Алеко“ изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало.

Сега той се погрижи да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно“, обяснява Деси Банова и признава, че се доверява изцяло на Росен Плевнелиев. Не само за ските.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар