Шок: Любовницата на Веселин Маринов оплешивява! (Веска не сваля шапката от главата си)

Шок: Любовницата на Веселин Маринов оплешивява! (Веска не сваля шапката от главата си)
4.5 (90%) 2 votes

Гаджето на Веселин Маринов олесява, не сваля една и съща шапка от главата си!

Веселин Маринов си има гадже, което оплешивява. Новата на трубадура има сериозни проблеми с косопада. Сервитьорката от Добрич има проблеми с косата си. Веселина Пеева сериозно олесявала и затова ходела с едно и също кепе, узна ХотАрена.Нет.

Веселин Маринов

Любовницата на Веселин Маринов има сериозни проблеми с косопада си

Тя била с тази шапка и на кукерския фестивал в Разлог. Там певецът я заведе, като на празника бяха доста знакови имена като Христо Стоичков и други ВИП гости. Сервитьорката бе със същата шапка и преди това. Така я е щракнал и комшия от родния й град Добрич на 6-ти януари.

Жената до баладичния изпълнител вероятно оплешивява заради темерутския характер на любовника си. Защото Веселин Маринов бил пословично стиснат. Затова Веселина Пеева била принудена да не си сменя шапката и да ходи с едни и същи дрехи.

Наскоро певецът дори се оплакал, че бил доста зле финансово и затова потънал в заеми. Но това не му пречи да кара джип за двеста бона. Докато гаджето му търкаля из софийските улици трошка за два бона.

Явно непрекъснатото споменаване ,че няма финанси е добре дошло, за да не отвори кесията си за Веска.

Заради него любовницата му заряза и двете си деца, но той не иска да я обезпечи финансово. Дори през лятото гаджето му се върна към старата си професия, за да припечели някой лев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Шок: Любовницата на Веселин Маринов оплешивява! (Веска не сваля шапката от главата си)”

  1. наблюдател

    ян. 09. 2018

    На Веса косопада ще се излекува(ако има такъв),но болният мозък на алкохолика Иван Гочев от Добрич-никога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар