Ударничка: Мис Тигрова „опукала“ учителя си по математика! (била едва в 10 клас – той емигрирал от срам)

Гласувайте за статията

Мис Тигрова не си поплюва и такава си е била винаги!

Интернет чудото и вече дипломирана журналистка (не думай), Мис Тигрова не е превъртяла или нещо подобно с времето. Мая Салмова, както е истинското й име, винаги си е била такава – дива, щурава и необуздана.

Мис Тигрова

Палавата Мис Тигрова „оправила“ учителя си по математика в 10 клас – ударничка!

Това потвърдиха нейни бивши съученици от кюстендилското школо „Христо Ботев“, където Мис Тигрова е учила до края на средното си образование. Оказа се, че славата й се носи още из целия Кюстендил, а бившите й учители се кръстели всеки път, щом чуят името й.

Причината е любовната афера на Мая Салмова с нейния учител по математика. Тогава тя била едва 10 клас, а даскалчето било начинаещо – едва с няколко лета по-голям от нея.

Заварката станала по време на една екскурзия до Габрово и Етъра, когато Мис Тигрова дори публично се хвалела и хващала на бас с приятелки, че ще „оправи“ симпатягата.

Е, наистина го „оправила“. След няколко изпити чашки заедно с учениците в местно заведение, онзи вързал кънките и пуснал лигите по разкрепостената си ученичка. И, разбира се, Майчето го „опукала“, както само тя си знае.

Лошото обаче е, че креватните им подвизи продължили и след екскурзията като в крайна сметка това стигнало до ушите на съпругата на учителя. Милата се оказала с бебе на ръце и точно с него пристигнала в дома на Мая и родителите й.

Настанал нечуван скандал, а семейството на Мис Тигрова обещало да я премести в друго школо. Засрамен и покъртен от глупостта си обаче, натиреният от жена си учител хукнал през глава и емигрирал. Заминал за Португалия, където се захванал със строителство и скоро не са чували за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар