Ти да видиш: Бебето на Десислава и Благой Найденов смуче златен биберон! (виж тук)

Гласувайте за статията

Десислава и Благой Найденов подариха на малкия си златен биберон!

Като истински кралски син – това е бебето на Десислава и Благой Найденов. Малкият Борис, който се роди на 28 декември миналата година, вече може да се похвали не с друго, а със златен биберон.

Десислава

Десислава и Благой Найденов обзаведоха бебока си със златен биберон

На него дори е гравирано името му, а снимката взриви социалната мрежа. Да, мнозина, да не кажем всички, новородени биха могли да завидят на малкия принц на Десислава и боксьора. И най-вече родителите им, разбира се.

Оказа се, че биберонът не е подарък от някой приятел или колега на двойката, а е поръчан и закупен от самите тях. Откакто се е родило слънчицето им, певицата и Малката Кобра не се отделяли от него.

С изключение само на купона, който организираха в столична кръчма, за да полеят щастливото събитие. Десислава не мърдала от кошчето на бебока и изобщо не се вълнувала от себе си и фигурата си.

Която определено ще трябва да коригира, преди да се върне на сцената, но това сега е последното, което има значение. По-любопитното обаче е, че младият Благой Найденов се е превърнал в татко за чудо и приказ.

Той дори си татуира името на първородния си син и датата на раждането му на гърдите си. Което, разбира се, не е по-важно от това да се научи да се грижи за него и да му отделя необходимото внимание. Не само сега, но и занапред.

Ето го уникалното „бижу“ на Борис

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар