Марая Кери се изложи на наградите Златен глобус

Марая Кери се изложи на наградите Златен глобус
4 (80%) 2 votes

Марая Кери се изложи на наградите Златен глобус

Марая Кери показа смайващо неуважение към колежките си на наградите „Златен глобус“. Докато голяма част от актрисите се борят срещу нападението и интимните посегателства от страна на силови фигури в Холивуд, певицата се появи пияна. Въпреки че спази дрескода — черно, в знак на подкрепа на жертвите на насилие, Марая изглеждаше видимо почерпена и твърде весела за сериозността на събитието.

Кери се появи с оскъден черен тоалет, в компанията на най-новото си гадже — Браян Танака. Младежът изглеждаше малко смутен, тъй като в арт средите е известен като „момче — играчка“ за певицата. А тя доста дръзко парадираше с него.

Цял Холивуд се облече в черно, за да подкрепи жертвите на сексуално насилие, но Марая Кери буквално се подигра със събитието. Самата певица носеше изключително провокативен тоалет. Освен това се отнасяше с гаджето си, сякаш го е вързала на каишка.

Всъщност, певицата е добре известна именно с това си поведение. Тя е изключително властна, а от поведението й са се оплаквали множество нейни колеги. Дори бившия й съпруг — Ник Кенън неведнъж е споделял, че поп дивата се налага и го тормози. „Стигало се е дори до бой“, разкрива той в едно от своите редки интервюта, които дава по темата.

Иначе с напредване на вечерта, алкохолът и наздравиците, накараха и други звезди да скъсат със задръжките. Хайди Клум бе спипана да се натиска с Емили Райтаковски, а прясно сгодената Парис Хилтън демонстрираше доста бурни чувства и емоции.

Марая Кери скандализира на наградите "Златен глобус"

Марая Кери скандализира на наградите „Златен глобус“

Що се отнася до другите звезди, Опра Уинфри разплака целия свят с речта си. А 101-годишния Кърк Дъглас се появи заедно с Катрин Зита-Джоунс и вдигна залата на крака. Свекър и снаха демонстрираха такава сплотеност и подкрепа към жените, жертви на насилие, че оставиха всички без думи. Неслучайно тази година събитието се превърна в такава сензация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Марая Кери се изложи на наградите Златен глобус”

  1. Анели

    ян. 09. 2018

    Чудна работа как така това е мотото на Златния глобус, и о, чудо, конвенция на същата тема циркулира из Европа в очакване въодушевено да бъде подписана от европейските държави, без значение, че всяка една от тях си има собствено законодателство по темата и освен това все пак жените в Европа не се нуждаят от такава специална закрила, както в третия свят. Да вървят там! Много тъпа пропаганда. Тази конвенция няма да ни защити , тя ще ни убие. А дали Опра е разплакала целия свят? О, да бе, Моля ви се, с история за изнасилване от 1944 та година?!

Добавете коментар