Ето го: Виж кой е новият на Емилия! (заведе я на романтична почивка с малката Мира)

Ето го: Виж кой е новият на Емилия! (заведе я на романтична почивка с малката Мира)
3 (60%) 4 votes

Емилия наистина откри човека за себе си след толкова ядове с Коко Динев!

Години на ядове, тормоз и изневери. С това доскоро можеше да се „похвали“ Емилия, въпреки че обичаше с цялото си сърце бившия си мъж Коко Динев. Певицата го дари с две прекрасни деца, но дори и това не се стори добра причина за Динев да си седне на четирибуквието.

Емилия

Емилия се отдаде на пътешествие с новия си любим и щерка си Мира

Е, певицата се измори да чака мечтаната промяна в половинката си и си тръгна. Този път завинаги. Това се потвърждава не от друго, а от факта, че от месеци насам Емилия е щастливо влюбена. Тя откри нова и голяма любов, която този път не сваля усмивката от лицето й.

Доскоро изпълнителката пазеше в пълна тайна самоличността на избраника си, но тези дни се изтърва. Тя постна снимка от хотелската си стая в Дубай, където на заден фон се виждаше ясно фигурата на мъж.

Със сигурност това не е Коко Динев, тъй като въпросната фигура е висока, стройна и добре сложена – нещо, което не се отнася до екс партньора й. Малко по-късно обаче Еми се стресна и побърза да изтрие фотото от профила си.

В момента тя, дъщеря й Мира и новото гадже са в Париж, където пайнерката грее от щастие пред Айфеловата кула. Говори се, че може би възлюбеният й е организирал околосветско пътешествие за Нова година, което дава да се разбере, че освен заможен, явно е и щедър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар