Девойки се хващат за косите заради снимка на Ламбо

Гласувайте за статията

След ролята на майор Деянов Ламбо има хиляди фенки

Историята със снимката на Стефан Данаилов се разиграла в гр. Елена през 1974 година

И днес Стефан Данаилов не е загубил чара си, но преди 40 години фенките му изпадали в истинска истерия. Необикновеното приключение се случило преди повече от 40 години в град Елена по време на снимките на култовия филм „Иван Кондарев“ – пише в. „Уикенд“.

По това време Ламбо вече бил всенароден любимец, а жените от 15 до 70 години примирали всеки път, когато се появявал на черно-белия тогава екран. Новината, че в град Елена ще се снима филм и че самият Стефан Данаилов ще им дойде на крака, хвърлила в душевен смут местните девойки. Всяка от тях искала поне да се ръкува със своя идол, а в мечтите си най-смелите дори си представяли как ще пият кафе с него в някоя сладкарница.

Случката, която се превърнала в истинска градска легенда за еленчани, се разиграла в самия център на града. В местната книжарница получили снимки на най-известните български актьори – Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Стоянка Мутафова и, разбира се, Стефан Данаилов. Новината за снимките бързо обходила малкото градче и пред книжарницата се заформила опашка. Дали от София са изпратили малко снимки на Ламбо, или продавачките са ги скрили за свои познати и приятелки, историята мълчи. Фактът обаче е, че когато книжарницата отворила врати, в нея имало само една снимка на Стефан Данаилов.

Два от чакалите повече от половин час млади жени яростно се вкопчили в черно-бялата фотография и започнали да я дърпат. След като не могли да се разберат с добро, двете другарки се хванали за косите. Накрая победителката от двубоя излязла на улицата, стискайки гордо в ръка скъсаната фотография на своя любимец.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар