Скалата ревниво пази дъщеря си(Вижте Симон Джоусън на звездния подиум)

Гласувайте за статията

Скалата много се гордее с дъщеря си

Всички знаем кой е Дуейн Джонсън Скалата. Той има безброй фенове из целия свят. Някои предпочитат кечиста Дуейн , други актьора Дуейн. Няма спор обаче, че Скалата е един от най-обичаните.

Наскоро се зашумя около  16-годишната дъщеря на кечиста. Миналата година стана ясно, че Симон Джонсън ще се появи на звездния подиум. Тя беше избрана за Мис Златен глобус 2018.

В социалната мрежа Туитър Скалата сподели снимка със Симон озаглавена „Много горд татко мечок”.
Ролята на Мис Златен глобус (вече Посланик на Златен глобус) е да помага при връчването на отличията и обикновено се поверява на дъщеря на холивудска звезда.
Носителката на титлата се избира от Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, която присъжда наградите Златен глобус. Миналата година дъщерите на Силвестър Сталоун – Систийн, Скарлет и София – бяха посланици на Златния глобус.

Преди ден в социалната мрежа Инстаграм  „гордият татко мечок” сподели снимка на дъщеря си Симон.

„Тя е фокусирана и готова. Това е обвивка на репетициите. Гордея се до мозъка на костите си, че моето малко момиче Симон Джонсън ще бъде първият посланик на Златен глобус. Тази невероятна ябълка не пада далеч от това голямо татуирано дърво”, написа Скалата под снимката.

И разбира се заваляха хиляди коментари от фенове под снимката.

„Дъщеря ти е много красива!”, „Нека Господ да благослови цялото ти семейство”, „Много си приличате”, „Поздравления” и много други.

Освен, че е горд баща, Скалата е и доста зает актьор. Преди няколко дни той пътува до Китай, където снима филма „Джуманджи”.

Той благодари на феновете си за любовта и подкрепата чрез снимки и клипове в социалната мрежа.

Скалата много се гордее с дъщеря си

Скалата много се гордее с дъщеря си сн. Инстаграм

„И аз те обичам Китай. Моята дълбока благодарност към вас и вашата невероятна култура, че ме прегърна с такава положителна енергия и любов през годините. Благодаря ви за всичко, и както винаги се надявам да ви видя надолу по пътя. Докато се срещнем отново…Насладете се на Джуманджи”, пише Скалата.

"И аз те обичам Китай"

„И аз те обичам Китай“

 

"Тя е фокусирана и готова"

„Тя е фокусирана и готова“

Тази невероятна ябълка не пада далеч от това голямо татуирано дърво”

„Тази невероятна ябълка не пада далеч от това голямо татуирано дърво“

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар