Евгени Минчев: Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без брак

Гласувайте за статията

Евгени Минчев е против „третия пол”

Паркетният лъв Евгени Минчев отново е под светлините на прожекторите. Светският хроникьор винаги е бил доста скандален в своите коментари и изказвания за известните личности. Неговият хаплив език можехме до скоро да слушаме в коментарното студио на риалити формата „Биг Брадър” по Нова телевизия.

Преди два дни лорда се обяви против еднополовите бракове. Той сподели, че според него те няма да помогнат с нищо. „Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без гей брак“, обясни Минчев пред Bulgaria ON AIR.
Според него това ще създаде нови фалшиви бракове, както вече съществуващите такива и между мъж и жена.
„Вече няма семейни ценности, камо ли да има гей семейни ценности“, подчерта още Евгени Минчев.
Той сподели още, че не може да разбере за какво се пледира с този „трети пол“.
Минчев коментира и скандалите около новата „Мис България“ Тамара Георгиева. Според него има настроения срещу нея и много хора нямат реална представа за красотата.

Освен, че се изявява като светски хроникьор Евгени Минчев организира и много събития –балове, конкурси и други.

Негов  е и конкурса „Бизнес дама на годината”, където се награждават жени отличили се с изключителни постижения в различни области през годината.

25-тото издание на конкурса беше посветено на българското председателство на Европейския съюз. Наградите бяха  връчи от Лиляна Павлова. Тя връчи голямата награда на д-р Камелия Терзийска.

Лиляна Павлова каза, че жените са „ изключително достойни да заемат високо място в успеха на бизнес и в успеха на българската икономика”. Допълни, че те могат  „да бъдат и дами, и съпруги, и майки”. Според Павлова дамите успяват да съчетаят и домашните си ангажименти и служебните такива. България е давана за пример в другите страни.

Евгени Минчев: Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без гей брак

Евгени Минчев: Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без гей брак

 

Лиляна Павлова каза пред Канал 3, че има проучване, в което се казва, че колкото повече дами има в едно управление, толкова по-успешно е то.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар