Д-р Огнянова: Не ходя по клубове! Стоя си у нас и рисувам (ето защо мъжете не я разбирали)

Д-р Огнянова: Не ходя по клубове! Стоя си у нас и рисувам (ето защо мъжете не я разбирали)
5 (100%) 1 vote

Екранната Д-р Огнянова разказа интересни подробности от личния си живот!

Екранната д-р Огнянова – актрисата Диана Димитрова разкри любопитни неща от личния си живот пред своите фенове. Оказа се, че макар и да изглежда дива, млада и красива, тя не си пада по нощния живот и купоните.

д-р Огнянова

Екранната любимка д-р Огнянова направи изненадващи разкрития за себе си

Може би, защото навремето се е нагледала на последния и то по принуда. Трябвало да си намери спешно работа и пари, за да може да издаде детската си книжка.

„Не обичам клубовете. Когато написах първата си детска книга „Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува.

Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб.

90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята… Не ми хареса този свят“, разкрива Диана Димитрова пред списание „Ева“.

Свободното си време тя прекарвала с чаша вино у дома, където хобито й е да рисува. Така се разтоварвала на таванското си етажче. Малко, но уютно и само нейно си. Колкото до мъжете, в момента е още сама. Просто, защото те не я разбирали.

„Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово… Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така“, смее се екранната д-р Огнянова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар