Тома Белев с апартамент за 1 милион лева

Гласувайте за статията

Тома Белев се шири в просторен апартамент

Паважният еколог Тома Белев се ширел в жилище на опашката на коня в центъра на София

Мълвата, че брадатият еколог и съпругата му Весела Кавръкова, която е представител на световната екоорганизация WWF, се ширят в тузарско жилище на стойност около 1 милион лева на пъпа на София, се носи из жълтите павета от няколко месеца насам, а вода в мелницата на слуха наля икономистът Владимир Каролев, който преди дни намекна за мащабната имотна покупка на семейството еколози – пише в. „Уикенд”.

Дни след като Министерският съвет разреши изграждането на втори кабинков лифт в Банско, Тома Белев и свитата му паважни еколози развиха тезата, че концесионерът на ски пистата умишлено е пускал лифта на бавна скорост, за да се опразуват километрични опашки от скиори и сноубордисти. Изказването на Белев отприщи гнева на Каролев, който във Фейсбук попита: „Сладки ли са ония 16 милиона лева за разселване на три лешояда, дето папкате заедно по обявената тая година за най-неефективна и прахосническа европейска програма? Купихте ли си с тях за Нова година ново „Ауди” или апартаментче на опашката на коня, както напоследък е модерно?”

Поне документално Тома Белев и жена му Весела Кавръкова не са вписани като собственици на жилище в центъра на София – е установила проверка на „Уикенд”. Запознати обаче твърдят, че семейството еколози действително живее на жълтите павета. Там цената на квадратен метър жилищна площ надхвърля 3000 евро, а ако се вярва на упорития слух, жилището на Белев и жена му било над 150 квадрата. Кавръкова пък разполага със служебна лимузина „Ауди”, предоставена й от световната екологична организация, така че обвиненията, хвърлени от Каролев, не са съвсем безпочвени – коментират запалени планинари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тома Белев с апартамент за 1 милион лева”

  1. Симона

    ян. 08. 2018

    Я гледай ти. Еколог Номер 1 на републиката преброил 1 млн. лв. от гущерчета и делфинчета, за да се въргаля в луксозно апартаментче. После всичките тия активности на зелените били случайни. Те не били платени протестиращи. Те от любов към природата. Рекетьори нагли такива. Дано се задавят с мръсните си пари.

Добавете коментар