Митко Пайнера в шок: Борисов щял да му затваря телевизията!

Митко Пайнера в шок: Борисов щял да му затваря телевизията!
1 (20%) 1 vote

Митко Пайнера вдигна кръвно от новото парче на трио „БИК“!

Митко Пайнера изпаднал в ступор. Шефът на димитровградската компания „Пайнер” вдигнал кръвно. Той се поболял заради новата песен на Коцето, Илиян Тупалката и Борис Дали. Триото, по-известно като „БИК”, му представило най-новото си парче „Гол”.

Пайнера

Митко Пайнера се видял в чудо от песента на тримцата

То било по текст на Мариета Ангелова и буквално втрещило боса на музикалната империя. Защото съдържало доста закачки към двете знакови фигури в политиката на България- премиера Бойко Борисов и председателката на БСП Корнелия Нинова.

„И после сънувам, че Бойко женя. По любов го бракувам със Корнелия!“, гласи част от текста в палавото парче. След като го чул обаче Митко Пайнера наредил на тримата си певци какво да правят по-нататък.

„Шефът направо превъртя. Той се притесни, че щом чуе песента Бойко Борисов ще му затвори телевизията”, разкрива за паниката на началника си Коцето.

За да не се случи това той им наредил да се свържат със „засегнатите” в парчето и да получат тяхното одобрение. Едва след това песента да види бял свят.

Освен Бойко и Корнелия в текста присъствали Христо Стоичков, Слави Трифонов и оркестърът му „Ку-ку бенд”. Бойко Борисов с усмивка приел закачката в песента „Гол”. Много я харесал и одобрил да се пее.

Христо Стоичков също нямал нищо против новото парче на тримата певци. Слави Трифонов и хората му на свой ред дали съгласието си парчето да се върти по заведенията.

„Само Корнелия нещо не се е съгласила, което е много глупаво. Това е едно шоу, майтап и всеки трябва да бъде широко скроен. Даже на клипа нещо са я маскирали…“, призна Коцето в интервю пред седмичник.

Но за радост на меломаните „Гол” все пак ще ги радва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар