Астрологът Апостол Апостолов: През 2018 г. България ще се лута като кокошка без глава

Гласувайте за статията

Апостолов прави мрачна прогноза за годината

Нищо по-добро не ни чака през новата година – смята астрологът Апостол Апостолов

Знаменитият звездоброец Апостол Апостолов е убеден, че нищо хубаво не ни чака през идните 12 месеца – пише в. „Уикенд“. Човечеството ще продължи да живее в заблуда, а България като част от света също щяла да се лута като кокошка без глава, напук на масовото обедняване на народа – отбелязва изданието.

Вероятно напрежението между САЩ и Северна Корея ще ескалира драматично през идните месеци – твърди астрологът. Властниците ще продължат да ни заливат с потоци евтин популизъм.

Според Апостол Апостолов е напълно безсмислено да се говори за някакви светли бъднини, при условие че звездите категорично вещаят зловещ застой. Венера, планетата на любовта и на красотата, нямало да може да оправи положението, защото красотата спасявала света, но само в приказките.

Планетата на внезапната метаморфоза Уран се намирала в Овен и това щяло да нагнетява допълнително напрежение, безпокойство и тревожност. През цялата година хората щели да се чувстват застрашени от неприятни изненади.

Надеждата идвала само по отношение на Юпитер, планетата на щастието, която през цялата 2018 г. се намира в знака на Скорпиона. Присъствието ѝ там щяло да води до много дискусии, разговори по важни теми и най-сетне щели да почнат да се чуват трезвомислещи гласове за човечност и милосърдие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар